El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


23 de noviembre de 2007

Resultados de las votaciones

Votación: ¿Por dónde quieres que pase el AVE?

El 55% quiere que pase por Montserrat. Lo de la parada en Vicenç Barbé y Ecos se está estudiando. Yo propongo parada en Els Brucs y escaleras mecánicas hasta els Ecos. Han llamado del Ministerio de Fomento interesados por la encuesta.
El 25% quiere que pase por todos los edificios significativos de BCN, así todos nos jodemos y a callar.
4 personas no saben qué es el AVE. Claro, ésta es la gente de otros continentes que mira el blog.


Votación: Desequipamiento de la Mas-Guasch del Puntal de la Albarda Castellana

Gana el SI con el 53% frente al 36% del NO. El resto quieren la vía a pelo. Del lugar donde provengo a ésto se le llama mayoría... Ahí queda.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Precisament es una via reequipada pels que la van obrir, jo els vaig veure carregats amb tot el material i s´ho van currar força , en varios dies. O sigui que potser estas fora de to.

juaky dijo...

Cadacú pot pensar el que vulgui sobre el reequipament. Però el que està clar es que una fissura que es podia equipar, no calia cosir-la a parabolts. I això, encara que siguis qui a obert la via, no tens dret a fer-ho, especialment si la via ja fa quasi 50 que s'ha obert i ha esevingut una gran clàssica. Per, tant, el comentari no està tant fora de to, i ens em de pendre la vida amb més humor home!!!

Dalton's dijo...

Gràcies per la informació. Ja la sabíem, però no ho hem divulgat per no condicionar els vots. Prefereixo no entrar en polèmiques ja que hom sap que el tema dona de si.
Em sembla que m'estic sortint fora de to, però el que no està tant fora és la opinió de la gent. Tant és així que no m'estranyaria gens que aquesta via fos restaurada properament.

Dalton's dijo...

El meu nom és Alejo González, vull dir el meu nom real.

Anónimo dijo...

Es pot opinar sobre tot, peró aqui tampoc s´ha fet una aberració, si que s´han afegit algunes expansions de més, peró en llocs on n´hi havia pitons cutres que avegades desapareixen i algun extra en trams exposats on et pots fer mal, peró igualment ens hem d´autoprotegir en els trams fàcils,com abans.Salut i bones escalades.