El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


5 de mayo de 2008

L'Elefant, via The Wall

Vet aqui la nostra ressenya, no gaire afortunada. Fàcilment es poden trobar ressenyes de més qualitat.

En realitat aquesta piada ja existia al blog, però ara que hem tornat a escalar la via, actualizem la informació alhora que afegim un parell de fotos.

La via és boníssima, molt recomanable. Diuen que la primera impressió d'una via és la que ens dóna el seu nom. Aquesta doncs, no podia escapar! La roca és excel·lent, tipus gorros, ben cantelluda i amb preses generoses.

L'equipament és de parabolts (reequipada amb parabolts de la FEEC), dos ponts de roca i un clau. També sobreviu algun burí original. Tot i ser una via "totalment equipada", les xapes -i això és totalment subjectiu- mai són prou aprop i al final del segon llarg, just abans del ressalt per arribar a la reunió, hi ha un allunyament important, per tant és un tram exposat. Llevat d'això és una via agradable i a l'ombra de la cara nord, ideal doncs, per l'estiu.

Foto del primer llarg

Aquest és el segon llarg de la via

Molt recomanable acabar la via per l'esquerra, seguint les xapes, doncs hi ha molt bon ambient i la paret va tombant fins el cim, que assolim ja havent cantat algunes de les cançons de The Wall.

Els llargs son llargs (50, 40 i 40m) MD-

4 comentarios:

Pietro dijo...

Ggggrrrr...Quines ganes tinc de fer aquesta via! Hi vaig anar fa uns anyets, abans del reequipament, i ens vam ginyar a l'entrada perquè no veiem el primer buril! Almenys ara, si és un parabolt es deu veure ;)

Gatsaule dijo...

Te bona pinta, a veure si alguna tarda d'aquestes......

Pekas dijo...

Una bona vía.. si senyor...

Y si además .la han reequipado...
ferpecto...!!!!!!

Ya me recuerdo de ese "paseillo" hasta el primer buril..y ese flanqueo... :-)))))

Guapa vía... más que recomendable. :-))))

Anónimo dijo...

Gracies per bloc intiresny