El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


24 de abril de 2008

Anglada-Eli al Camell d'Ecos.

Benvolguts escaladors, amants de les línies lógiques i sobretot estètiques, admiradors de les curioses formes amb que ens obsequien les agulles de Montserrat, ja tenim la via d’abril!!



Com que ja ha arribat de ple la primavera, aquest més us presentem una via situada a la cara nord de la muntanya. La via és una de les grans clàssiques i la línia molt seductora. La dificultad es troba en les poques assegurances dels dos primers llargs, especialment el segon.
A l´últim llarg, per arribar al cap del camell, disfrutarem d'una travessa molt fàcil però molt aèrea i amb unes vistes impressionats sobre la canal del migdia...


Per arribar: excursió fins al final pràcticament de la canal dels micos i després baixar la canal situada entre el camell i l'eco superior.


Per anar al ar Anna: baixar del cap del camell al coll, d’allà rapel fins a la canal que em baixat abans i a desfer el camí que em fet per pujar. Agafem el cotxe fins al Bruc, aparquem davant algún pàrquin i últims metres caminant fins al bar.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Qué via!!!!
Aunque no se por qué no la reconozco... No recuerdo estas vistas...

Faltaría comentar que va muy bien llevar alguna V, alguna reunión está reequipada y en el Ae los buriles son bastante radiactivos.

Hay grúa municipal en el Bruc?? Algun día lo comprobarás

Benito

Marieta dijo...

Ja us val...sempre posant a ties macizorres...per quan un bon tio cachas???? Heu de cuidar més el -poc- public femení que teniu ;)

Anónimo dijo...

Marieta espera a veure quan la via del mes estigui al Cavall Bernast...

Pekas dijo...

juasjuasjuajuas... Marieta te raó...

Me ofrezco voluntario para un posado para la vía del mes de Junio... ;-)))))))

Salut y muntanyes... !!! ( y si son cómo está ...endevant amb les "hachas".. :-))))))))

annna dijo...

buenas daltons! que fort trobar-vos al net... jo res, buscant les quatre vietes que he fet a montserrat per guardar les ressenyes, aviam si em serveixen les vostres!!

un salut des de Grenoble (pel Joaquin i pels que se'n recordin del meu careto).

Anna