El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


27 de mayo de 2008

Via del mes: Serrat dels Monjos, via Insubmissió

aaaaaaarghh!! Hi ha dies en què hauria estat millor quedar-se dins el llit, fer el gos i no sortir de casa i no anar a escalar. Pensaments com aquests em venen al cap després d'escalar vies com la Insubmissió al serrat dels Monjos.

La via, com a bon callo que és, compta amb algun tram expo i amb roca cutre. Està força equipada però s'ha de dur material en general, tampoc cal concretar, oi? La ressenya fa una mica d'angúnia... l'he posat al costat d'una foto per desviar l'atenció i suplir el poc interès que te la via.

Potser el pitjor de tot és la cara de primo que se't queda quan arribes adalt, més primo que jo quan entro al blog i veig que no puja el nº de visites. Més trist que els de Verano azul quan lo de Chanquete ha muerto.
Apa doncs, que vagi be la setmana i el cap de setmana. Jo no se què faré. El que si sé és què no aniré a fer...

7 comentarios:

Raquel dijo...

Tan horrorosa és la via?

PGB dijo...

A mi em queda el dubte de si és un tio o una tia :S Quin adefesio!!!! puaj!

Fent el mono per l'Aresta Brucs dijo...

Pel grau Mola, em corprén la foto, però després de dos findes seguits sense escalar,...me tiro a lo que sea , vull dir m'enfilo a lo que sigui.

Pekas dijo...

Juasjuasjuasjuas..... pues no se que es peor... la vía.. o la foto... vaya tela... :-))))

Por si aca... mejor me "engalomo" por otra roca.. :-))))

Dalton's dijo...

hohoho s'ha d'anar bastant sortit per tirar-se això!! que bestia

saumi dijo...

Totalment d'acord amb tu la via és bastant callo, el que diriem solo para coleccionistas.

Manuel Punsola i Mitjans dijo...

Estimat sofridor... Podries situar-nos una mica? No, no pensem anar-hi, però per quina paret va la via?