El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


23 de enero de 2008

Via del mes: gener

Aquest mes ja trigàvem a treure la via del mes, fins i tot hem rebut pressions i amenaçes. Doncs bé, molts ja la coneixeu. La via del mes és la Primavera Marciana a la Miranda del Pas del Príncep.Com es pot veure a la ressenya, és una via joveneta, i amb bon equipament. A més d'un li agradaria desequipada, eh?

Be, es tracta d'una via de plaques equipades (espits) i que supera directament un gran sostre (portar 2 estreps). El 4t llarg és magnífic i el 5è va a buscar un petit sostret també en Ae.

El grau obligat és el V i potser el més difícil és clavar l'aproximació a la primera. Com a material fa falta un bon grapat de cintes exprés.

A la guia del Brugarolas diu que és una via d'escola. Que la gaudiu!

Nota: la ressenya pot no correspondre a la realitat ja que és fruit de les il·lusions produïdes per un llarg dia d'escalada sense aigua.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Burff!! Via de disfrute.. y de interessants emocions... !Sobretot al tercer llarg!

Amb tot, nosaltres en tenim un record agredolç... Al maig, varem deixar la camara de fer fotos a l'ultim llarg :S
Amsss... per cert... ¿hi era encara?


En fi... Daltons... Felcitats!! Ressenyes i piades que són com a mínim... Motivadores! jajajaja.

marsi dijo...

Joaquín!! Más estudiar y menos pajas mentales! Que te desconcentras tu y desconcentras al personal!!!

alé a seguir piant Dalton's! Que aquest fanatisme es contagia.

Salut

Dalton's dijo...

Ei!
No vam veure cap càmera, ho sento!

Aquesta via s'escala bastant...

edi dijo...

cal equipar la 2ª reunio clavant algun clau?