El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


6 de noviembre de 2013

La Portella Superior: via El Grial


La via El Grial és una molt bona via, roca acceptable, parabolts, curta aproximació, i no molt difícil. Potser la via més assequible de la Portella després de la Lapònia.

Trobem un pas difícil a la sortida de l'Ae, on s'ha de confiar i tirar cap amunt amb bona roca tret de la llastra. El 3r llarg té un pas difícil que es pot resoldre amb un A0 i l'últim llarg, que pertany a la normal és exposat. Es pot posar un friend cap al final, que no resol gaire. Els llargs 1 i 2, 3 i 4 es poden empalmar.

Video de la via.

Material: 7 cintes exprés i estreps. Algun friend opcional, però no hi ha gaire opció.

Descens: Ràpel de 50 m mirant cap al Bar Anna.

4 comentarios:

Jaumegrimp dijo...

Una via que sembla prou interessant, bo el video! veig que al darrer llarg pots posar un àlien al llabi abans del cim.
L'anirem a fer, gràcies recordar-la.

Albert dijo...

Recordo uns passos d'artifo molt llargs...

Dalton's dijo...

Jaume: Nosaltres vam posar un 0,75 si no m'equivoco a la llastra abans d'arribar al cim.

Albert: Si, hi ha 2 passos molt llargs a l'Ae on s'ha de posar el peu a l'últim graó.

Unknown dijo...

Hola!
He vist el teu blog i tot el que fas. Crec que tens el perfil perfecte per ser el Grifone dels Pirineus. Saps de què es tracta? http://www.grifone.com/grifone