El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


6 de noviembre de 2013

El Carbassó: Aresta Brucs

L'aresta brucs del carbassó ja la teníem al blog però com a via del mes. Ara posem la ressenya real amb les assegurances, que és el que interessa. Es tracta d'una via molt maca encara que difícil i poc equipada amb burins molt antics.

La via comença amb uns passos ben fins, fins xapar un burí que ens permet arribar a una fissura força bruta que només admetia pitons, per tant la vaig pujar en artificial. Després el Santi va pujar en lliure de 2n i no era més de V+. Segueix una placa molt fina amb bona roca i algun "aleje" fins a un forat que queda a mà dreta i on és recomanable muntar R. Sortim per l'esquerra, ara una mica més fàcil i passem una possible R. amb l'ajuda d'una fissureta vertical arribem a la fissura horitzontal sota el desplom, que flanquejem cap a la dreta en artificial no gaire fàcil. Sortim en lliure o fem un últim A0 per arribar a la gran sabina que reforça la R. L'últim llarg és una fissura que es va desdibuixant a mida que pujem fins que sortim en lliure no gaire difícil però vertical.

Material: Nosaltres vam posar 7 claus variats i friends n.1 i 2.

Descens: Ràpel de 35m des d'una instal·lació cap al nord.

Ultim llarg 

No hay comentarios: