El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


15 de octubre de 2013

Carena del Dumbo, via Llimac Groc

A la dreta de la paret est del Dumbo trobem un contrafort amb vàries vies. La més recent i més amable Llimac groc (45m V) ens ofereix 2 llargs amb bona roca i bon assegurament amb parabolts, tot i que tampoc està cosida. Oberta el 2010 per Joan M Dalmau i Joan Portes, a la primera bauma trobem un cap de burí misteriós bastant antic encara que no hi ha constància de cap via.

Material: 6 cintes exprés. Opcionalment es poden dur un alien verd i un camalot nº1 per fer la via encara més segura.

Aproximació: Pujem per la canal ampla fins a la base de la Sensenom. En aquest punt abandonem el camí cap a l'esquerra fins topar amb la paret, que es troba just a la dreta de la gran placa est del Dumbo.

Descens: En arribar al cim ens dirigim a peu cap a la dreta, per trobar una canal molt empinada amb arbres que ens deixa a prop del peu de via.

Primer llarg

3 comentarios:

Joan Baraldes dijo...

Aquesta és una via molt interessant per gaudir amb l'escalada i complementar-la amb alguna altre de la regió.
Salut i a escalar

Albert dijo...

Alejo, m'alegro que tornis/torneu? a estar actius.

Eli dijo...

Hola, el passat 26 d'octubre vaig perdre la càmera de fer fotos per la zona de Can Massana, Montserrat. És una canon de color blau amb la funda de color verd. Dins de la funda hi havia 2 aglans de garric grans.
Si us plau, si podeu fer-ne difusió us ho agrairia moltíssim.
Dins la càmera hi ha un munt de records i moments que no volia perdre.
Elisabet (epuig6@gmail.com)
Gràcies!