El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


29 de noviembre de 2008

Via Silvia Vallés, Camell dels Ecos


Aquesta via puja a la gepa del Camell dels Ecos. Va ser oberta durant el març de 2007 per Santi Puig.

El primer llarg l'agafem prestat de la via Sirokin, i els primers metres són fins. Fem un canvi de reunió ajudats d'una corda fixa i caminant uns metres a l'esquerra, fins arribar a un arbre característic a una zona de la paret on s'intueix una canaleta (parabolt visible).

La via té alguns passos fins, algun d'artificial, una fissura força difícil i una altra fissura tipus tobogan, fàcil al principi i es va complicant.

Passos difícils a l'inici del llarg. Per arribar a la reunió és pràcticament imprescindible un friend nº2 pr fer un pas d'artificial.
Llarg guapo amb diedre i fissura.
Aquest és el llarg tobogan. Des d'aqui per arribar al cim empalmem amb la via normal de la gepa del Camell.

Via semiequipada amb parabolts de 10mm i algun clau.
Màxim obligat: V+
Horari: 2h , 160m
Material: friends 1, 2 i 3.

Per baixar de la gepa del Camell fem un ràpel de 20 m cap a l'oest, des d'una instal·lació. Arribem al camí de la canal dels micos.

4 comentarios:

jaumeplanellpiqueras dijo...

Una via prou interessant! veig que te l'has de treballar...fèia dies que us habia perdut la pista Daltons!! per evitar-ho m'he permès fer-vos un link al meu blog.

Ramon Maeso dijo...

fantàstica,

ja me'n havien parlat, avore si la silvi es digen a repetir-la per això, q es un honor tenir una via aixi.

una abraçada malparits, i una llastima no haver vingut a la barbaku pñer coneixer-vos a tots plegzts d'una vegada.

salut malparits

Ramon Maeso dijo...

a per cert, avui si no m'eqivoco es el cumple de la parelleta feliz no? pos d'aqui felikcitar al santi i a la silivia desde manrussia.

petons pels 2

Dalton's dijo...

Gràcies per les felicitacions!!
ara ja feia dies que no mirava el blog... es nota que no escric massa...cal dir que el principal responsable del blog té molta gràcia amb això de esriure.
Bueno, espero que estigueu entrenant per poder fer la aprox a la via, que imagino que hi ha cua per repetir-la...jeje!!
Feliç any nou!!!

Santi