El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


20 de mayo de 2011

La Mamelluda, via Anglada-Auqué (Aresta Brucs)

Presentem aquesta via, que ja hi era al blog com a via del mes (consultar historial), però que ara presentem més formalment. Es una via que ens va agradar molt quan la vam escalar -fa uns anys- i que feia temps que voliem posar al blog.

Realment no se perquè no hi hem tornat, perquè no és tant lluny i la via és -com diria Picazo- cinc estrelles més una!!


Nota: Les condicions de la muntanya poden ser diferents que les de la foto.

Pel que he vist d'aquesta via no es troben piades sovint. Tampoc està al llibre del Picazo. Això si, mereix un lloc d'honor i passar del piló de revistes que tens al lavabo al piló de ressenyes de vies fetes.

En condicions normals ara posaríem unes fotos de l'escalada per acabar d'arrodonir el tema i completar la informació. Com que no en tenim, posem una foto de la Sagrada Família de Barcelona, que també es molt maca.

Material: Joc de tascons i un friend mitjà. La via està poc equipada.
Descens: Es baixa per l'aresta Nord. Quan la vam fer no hi havia instal·lació de ràpel, i vam baixar desgrimpant assegurats amb la corda.

3 comentarios:

Vito dijo...

el tio amarillo me intentó atracar la última vez que estava escalando por frare... des de entonces no vuelvo, tengo miedo....

Anónimo dijo...

Se llama Bob esponja y es amigo

cesklimb dijo...

Molt bona via, tot i que recordo un tram de roca una mica fragmentat. (La vaig fer al 2007 mes o menys)
La 'resse' es pot trobar aqui. http://www.cossetania.com/mostrar_producte.php?prod=190

Salutacions Cordials, desde la City of Bikini Bottom, on tots estimem al Bob, al Patricio, l'Arenita...