El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


12 de septiembre de 2009

Roca Plana dels Llamps, via Normal


T-shirt climbing in the flat rock of the lightnings
Els dies de setembre passen, la tardor s'acosta i aprofitem per fer escalades en màniga curta, que de ben segur d'aqui a unes setmanes serà cosa del passat... Així més contents que un gínjol, decidim anar a la Roca Plana dels Llamps, per fer la via Normal que va per l'aresta sud.

Patejada de collons fins la via, com no. Un cop allà ens trobem amb una clàssica 5 estrelles! Per arribar a l'aresta s'ha de fer un llarg per la banda del Migdia. Un cop a l'aresta, el grau és de III més o menys amb alguns passos de IV. No hi ha equipament tret de les reunions amb espits i burils.

Segon llarg


Segon llarg

Descens: Per la mateixa aresta en 3 ràpels, portar alguna baga.

Material: Joc de tascons

Dificultat: Difícil

3 comentarios:

Jaumegrimp dijo...

Atractiva aresta brucs! la roca sembla prou bona i a la fisura si deu poder posar alguna cosa no? les savinetes són sòlides?
el darrer llarg veig que és tartera total...vaja una clàssica, clàssica com dieu! felicitats per la via.

Fent el mono per l'Aresta Brucs dijo...

Per molts anys per l'ascensió!! a mi em falta, de fet vull anar abans al Cilindre, doncs a la Vella,ja hi vaig anar ara fa uns anys. Per cert la seva normal és una clàssica del copón!!!

Dalton's dijo...

Si, es poden posar empotradors, en canvi les savines no són gaire bones. En efecte l'últim llarg te roca molt dolenta

La del cilindre la vam fer fa poc, és molt bona! La de la vella no hem tingut mai pebrots...