El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


1 de junio de 2008

L'Asiàtica, via Iglesias-Casanovas

Fa una tarda de núvols, tot i que sembla que la pluja no arrenca del tot. Finalment, amb el Grego, ens decidim per la Iglésias-Casanovas de l'Asiàtica, perquè el primer llarg es fa sota l'ombra d'un gran sostre. Al final tenim sort i el temps s'arregla deixant una tarda de sol fantàstica.
Ressenya aproximada

Primer llarg: els seguros estan bastant xungos. L'ultim burí del sostre és totalment inservible. Si ens estirem molt palpem el següent burí.


A partir del segon llarg els burils estan millor i anem fent, mig en lliure i artificial. Hi ha algun tram amb roca realment bona i dificultat assequible, tot un disfrute.
El més complicat: al 4t llarg hi ha un pas d'artifo que allunya molt, per tant portar un plom, una antena o be fer 6b.
Material: tascons, 1 V i 1 universal (1r i últim llarg).
Dif. MD


5 comentarios:

Edu'x dijo...

Yep!Es una via molt maca, però tinc una pregunta, la via no tenia ni un parabol??, vam reequipar-la fa uns 8 o 9 mesos...encara existien les reunions??... vas veure senyals dels parabols??

gràcies

eduoxs@gmail.com

Dalton's dijo...

La via la vam fer fa 2 estius. Vau reequipar les reunions? molt be no? una feina d'agrair!!

Anónimo dijo...

Ostia como se nota que lo que pregunta el chaval se lo jodisteis vosotros...que cabrones!

Pekas dijo...

Una bona vía... pendent a la llibreta dels deures.. :-)))))

Anónimo dijo...

quan es reequipa alguna cosa s'han de petar les peces velles, a veure el guapo que treu els parabolts aleshores !
P