El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


23 de mayo de 2008

Timbaler del Bruc . Via Torras-Nubiola.

Bonica via de caracter alpí, començada pels germans Estorach i rematada per la mítica cordada Torras-Nubiola. Aquesta escalada es combina perfectament amb l'escalada després de l'aresta Brucs del Gerro, d'aquesta manera realitzarem les ascensions a les agulles número 1 (Gerro) i dos (el timbaler del Bruc) de Montserrat.



La via comença amb una bonica xemeneia, totalment desequipada però poc exigent.


La primera la reunió la fem a un bonic i tranquil coll entre el timbal i el timbaler. A partir d'aquí venen les dificultats. Haurem de continuar en xemeneia i quan les cames i els braços ja es quedin curts, hem de clavar un pitó a la fissura del timbaler i passar-nos a escalar aquest, adrenalina assegurada!!! A partir de llavors amb artificial fàcil o lliure dificil arribem al sostre que evitarem flanquejant protejits amb un burí.

Al cim resulta imprescindible gaudir d'un bon aperitiu on no poden faltar unes bones Lays a la pimienta. Després de fer la mig diada es pot decidir anar a pujar el gerro o no.



P.D: En un altre article en endinsarem en l' èpica història del Timbaler del Bruc, orgull patri del nostre poble...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Joer, esta via tiene pinta de molar mazo neng. I esto del jarrón muy trallero, no?
Puta madre el blog, seguir así!!!

Anónimo dijo...

A l'anònim d'abans: Vamos de ruta del bakalao, neng?
Una bona clàssica... Jo per això prefereixo les vies frikies de la dreta, en comptes de la foscor i el fred de la xemeneia.

marco

Anónimo dijo...

Eh! Esta foto no es del gerro! no nos engañes, es de tus vacaciones en la república dominicana...