El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


8 de febrero de 2010

Agulla dels Col·leccionistes, via Infinity

Fa poc vam fer aquesta super magnífica via. Com es pot comprobar ens va agradar bastant. Les frases que segueixen son purament un elogi a aquesta via, de manera que si voleu llegir aquest post "en diagonal" ja us podeu saltar el pròxim paràgraf.

Quina gran via! Una autèntica aresta brucs, disfrutona, amb passos fins, algun atlètic i equipada. Ja hem fet unes quantes vies "dels Masó" per tot Montserrat (i més enllà), algunes millors que d'altres, però aquesta jo la classificaria de les millors.

Ens ha agradat la finura dels 2 primers llargs, amb algun tram de microfinura, fet pel qual li concedim un "+" extra, i el tercer llarg on es pot forçar quasi en lliure (deu rondar el 6è). Totalment equipada, amb algun allunyament que es podria solventar amb un microfriend.

Un cim dels preciosos i un ràpel molt maco. La ressenya que posem no és la millor, només és per justificar que aquest blog està actiu... Molt millor portar la original que es pot trobar per internet.

Un cop abaix vam fer la via "Somiatruites" a la mateixa agulla. Diuen que les comparacions són odioses, jo afegiria que inevitables. Un petit trunyo on el més destacable és la bona qualitat de la roca. No obstant no podem arribar al cim perquè aquí la roca és molt dolenta i la exposició molt gran, i això ens va deixar mal sabor de boca. Això si, equipada amb espits i sembla oberta per baix.