El blog dels "Dalton": En el año 2005, un grupo de degenerados huyó de Chamonix con un bocata de patatas bajo el brazo. Fueron acusados falsamente de tráfico de parabolts. Demasiado vagos para el alpinismo. Demasiado alpins para hacer deportiva. Actualmente se dedican a la búsqueda del magnesio más puro. Algunos los conocen como los Dalton.

Dalton's blog: In 2005, a group of desperados escaped from "Cham" with a handful of fries between two pieces of bread under their arms. They were falsely accused of bolts traffic. Too vague for mountaineering. Too alpin for sport-climbing. Currently devoted to the pursuit of the most pure magnesium. They are best known as the Dalton's.


12 de septiembre de 2009

Roca Plana dels Llamps, via Normal


T-shirt climbing in the flat rock of the lightnings
Els dies de setembre passen, la tardor s'acosta i aprofitem per fer escalades en màniga curta, que de ben segur d'aqui a unes setmanes serà cosa del passat... Així més contents que un gínjol, decidim anar a la Roca Plana dels Llamps, per fer la via Normal que va per l'aresta sud.

Patejada de collons fins la via, com no. Un cop allà ens trobem amb una clàssica 5 estrelles! Per arribar a l'aresta s'ha de fer un llarg per la banda del Migdia. Un cop a l'aresta, el grau és de III més o menys amb alguns passos de IV. No hi ha equipament tret de les reunions amb espits i burils.

Segon llarg


Segon llarg

Descens: Per la mateixa aresta en 3 ràpels, portar alguna baga.

Material: Joc de tascons

Dificultat: Difícil

8 de septiembre de 2009

Referèndum polèmic...

Amb tot aquest revolt que ha generat el referèndum d'Arenys de Munt a propòsit de la independència catalana, el sector montserratí no podia deixar-se de banda.
Ens arriba "calentito" un altre referèndum des de la Conselleria del Magnesi, presidida com tothom sap per l'honorable Josep Lluís Carod Sabina.
Des de la conselleria s'anima a tothom a votar "amb llibertat i sense deixar-se influenciar. Voteu la opció C".